Hoofdmenu
Winkelwagen
Hond
Kat
Kip
Vis
Sale
Maatwerk
Hond
Kat
Kip
Vis
Sale
Maatwerk
Alles voor honden
Benchkussens
Binnenkussens en vulling
Fiets en veiligheid
Foulard / auto kleed
Halsbanden en looplijnen
Honden stretcher
Hondenbench
Hondenbench accessoires
Hondenkussen
Hondenmanden
Hondenmatras
Koelmatten
Losse hoezen
Orthopedisch hondenbed
Speelgoed
Veilig op reis
Verzorging
Vetbedden
Voerbakken
Snacks
 
Alles voor katten
Krabpaal
Kattenbakken
Kattenbakvulling
Kussens en manden
Kooien
Hangmatten
 
Kip
Broedmachine
 
Vis
Aquarium ornamenten
 
Deals en opruimingen
 
Maatwerk kussens
 

Ruilen en retourneren

30 dagen bedenktijd

Wij doen er alles aan helder en duidelijk informatie te geven over al onze producten.

Onderstaande voorwaarden voor ruilen en retourneren gelden alleen voor bestellingen naar Nederland en België. Informeer naar de voorwaarden voor ruilen en retourneren uit overige EU landen.

Mocht een artikel desondanks toch niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze binnen dertig (30) werkdagen na ontvangst worden geruild. Bij Comfort-Kussen heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 30 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de bestelling door of namens de koper. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of beoordelen. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit. Ook actieartikelen en artikelen uit de opruiming kun je binnen de zichttermijn retourneren, tenzij anders vermeld bij de artikelinformatie op de website. Artikelen die op bestelling worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Dit wordt duidelijk aangegeven bij alle producten die op bestelling worden gemaakt.

Tex Style garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terug krijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gebruikt zijn en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking.

Indien je een product wil retourneren, zul je het product met alle geleverde toebehoren aan ons retourneren met indien redelijkerwijs mogelijk de originele verpakking. 

Kosten voor retour

Mocht je niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heb je het recht de artikelen binnen dertig (30) dagen na aflevering aan Tex Style te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking worden geretourneerd. Je mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken. De factuur is je garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.

Wil je het artikel retoursturen? Dan kun je onderstaand formulier invullen. De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor uw eigen rekening.

Geld terug

Als je je artikelen terug stuurt, wordt het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen na ontbinding van de overeenkomst verrekend of uitbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald. 

Als je met AfterPay hebt betaald, verrekenen wij het bedrag met je factuur. Als je met creditcard of PayPal hebt betaald, dan wordt het bedrag terug geboekt naar je creditcard of je Paypal account.

Als je vooruit hebt betaald (met o.a. iDEAL) of onder rembours hebt besteld, wordt het geld teruggestort op je bankrekening.

Ruilen

Je hebt 30 dagen om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Mocht je een artikel willen ruilen voor iets anders, dan moet je het artikel retourneren volgens onderstaande stappenplan. Je kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen op onze website voor het nieuwe artikel. De artikelen die je terug stuurt worden binnen 10 dagen gecrediteerd op je rekening (zoals hier boven staat beschreven) na ontbinding van de overeenkomst.

Stappenplan

Voor het retourneren vragen we je onderstaande stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel en snel mogelijk afhandelen:

  • Meld je retour bij onze klantenservice met behulp van onderstaande formulier.
  • Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
  • Na het invullen van het formulier, ontvang je per email een bevestiging met instructies.
  • Stuur het pakket terug naar ons magazijn.
  • Na ontvangst van je retour, zullen wij het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug storten.

 

Bestelnummer:
 
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Email adres:
 
Omschrijving de artikel(en) die je wil retourneren:
Retourneren om de volgende reden:
   
 
 

Laatst door jou bekeken